streda 24. decembra 2014

GOODREADS READING CHALLENGE 2014/2015

Keďže je tu čoskoro nový rok, rozhodla som sa jeden post venovať GR čitateľskej výzve na rok 2014 a zároveň na rok 2015!! :)

Goodreads ako všetci už určite viete, je úžasná anglická/americká stránka na ktorej môžete robiť nenormálne veľa aktivít týkajúcich sa kníh, od vyhľadávania kníh, hodnotenia atď. až po zúčastňovanie sa giveaways o knihy!
Taktiež jej súčasťou je teda Reading Challenge kde si prakticky zvolíte počet kníh, čo chcete prečítať, a akonáhle označíte knihu za prečítanú, odráta vám to jednu z vášho finálneho gólu.

Ja čítam fakt že stále pravidelne knihy od tohto mája by som povedala, čo je dobrých 8 mesiacov a GR účet mám založený od septembra. Aj keď už bol rok v polovici, nasadila som si čítací gól na 43 kníh. Veľa? Aj ja som si myslela. Normálne som kedysi prečítala tak dve knihy za rok možno.



Avšak radostná správa je, že som už pred niekoľkými týždňami túto výzvu splnila a dokonca som prečítala ešte o niečo viac! :)
Dokopy to je teda tých 43 kníh a 5 kníh k tomu, čiže som tento rok prečítala dokopy 48 kníh! Som na seba neskutočne hrdá, lebo by ma nikdy pred tým nenapadlo, že by som ja dokázala toľko prečítať za pomerne krátky čas.

V priemere to vychádza na mesiac dajme tomu, že 5  kníh, čo aj sedí. Samozrejme, že som cez prázdniny prečítala aj viac než 10 kníh.

A aký čitateľský gól si dávam na budúci rok?
Dlho som premýšľala, a keďže toto budem robiť už od 1. januára, tak som sa rozhodla pre 80 kníh. Dala by som aj viac, ale neviem, či by som stíhala, kvôli vybavovačkám ohľadom školy a podobne.

Strašne sa na to teším, myslím, že je to dobrá motivácia. Ako ste na tom vy? Zvládli ste splniť vašu čítaciu výzvu na tento rok? Ak nie, nezúfajte, však je to predsa len jedno, nie?
Koľko kníh chcete prečítať budúci rok? :)

2 komentáre:

  1. Gratulujem! :) Tiež by som ja vedela koľko kníh som prečítala za tento rok! :D Nikdy som sa tým nejako nezaujímala koľko toho som prečítala, ale na rok 2015 rozmýšľam žeby som sa na to predsa len dala, ale uvidíme.... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :D :)) A podľa mňa sa na to určite daj! ;) Už len kvôli tomu, že vieš aké knihy si prečítala, čo sa rovná tomu, že je ľahšie písať niektoré príspevky ako tagy a podobne!! :'DD

      Odstrániť