piatok 24. októbra 2014

Fictional Boyfriend Tag

Už dlhšie som premýšľala o príspevku na túto nôtu a prednedávnom som narazila na tento tag, tak som sa rozhodla, že ho spravím a priblížim vám, ktorých knižných hrdinov by som brala za priateľov!
Ach, bodaj by títo mládenci existovali aj v normálnom svete, haha.

Aaaaach toto bude strašne ťažké...



Človekom, ktorého tagujem aby spravil tento tag je Anet z Reading Books with Love ! :))
Ale zároveň by som týmto chcela povzbudiť všetky blogerky, či už knižné alebo ostatné aby tento tag spravili tiež!
Tagujem vás všetky! Veľa šťastia s rozhodovaním, hah.





1. Najviac romantický priateľ
Peeta z HG ! :333



2. Pochmúrny a náladový priateľ
Jace z TMI, jednoznačne! Tí čo čítajú sériu vedia o čom hovorím.:D




3. Paranormálny/ nadprirodzený priateľ
Evan Walker z Piatej Vlny od Ricka Yanceyho! Jejda, neviem či to nebude spoiler pre tých čo ešte nečítali... tak každopádne SPOILER ALERT vybrala som ho preto, lebo je  predsa len mimozemšťan ale je taký zlatý a úžasný, že z neho nemôžem. 




4. Priateľ, ktorého si chceš skrotiť
lol, čo? :D
Raffe z Penryn a Koniec Sveta série od Susan Ee!! Je to teda anjel, ktorý je súčasťou misie na zničenie ľudstva ale ja viem, že sa z neho postupne stane úplne perfektný chalan, a ak nie tak nevadí lebo by som si ho aj tak chcela "skrotiť". 

                                                                  



5. Chalan, ktorého dáš do friend-zone
Dlho som sa rozhodovala, či sem nedám Simona z TMI, haha, ale povedala som si, že to mu nespravím chudákovi :D, a tak som sa rozhodla pre Gata z We were liars od E. Lockhart. Gat mi od začiatku prišiel veľmi milý a super, ešte je aj inteligentný a nad všetkým premýšľa, hmm. Ale asi by som ho nechcela za priateľa lebo predsa len stále tvrdil, že nie je taký akého ho vlastne v knihe poznáme a tak o ňom nič nevieme prakticky a k tomu je ešte aj...



7. Tvoja spriaznená duša
Tak, sem som sa rozhodla dať toho Simona, haha. Simona totálne žerem už od Mesta Kostí, Tým aký je nerdy, geeky je úplne príťažlivý! Ešte je aj múdry a vtipný. Prakticky sme také spriaznené duše.



8. Priateľ s ktorým chceš utiecť
No, s Gusom z TFiOS by som asi ďaleko nezabehla, ahaha..hah..ha...
No každopádne, bol by to princ Kai zo série the Lunar Chronicles od Melissy Meyer! Kai je nenormálne zlatý, múdry a rozumný. Jeho by som si určite vybrala na nejaký spontánny, tajný útek!



9. Priateľ s ktorým by si podstúpila riziko
Thomas zo série the Maze Runner od Jamesa Dashnera! Thomas je nenormálne odvážny, múdry a rozvážny, tiež mu to logicky myslí a vie si zachovať chladnú hlavu. Keby sa naskytlo nejaké riziko na našom nebezpečnejšom dobrodružstve, určite by vedel pohotovo zareagovať.

Prečo je tak pekný do frasa??

10. Priateľ s ktorým by si chcela uviaznuť na opustenom ostrove
Aaaach, tu som sa dlho rozhodovala medzi dvoma postavami z rovnakej série ale nakoniec vyhral nad Dorianom iba tesne Chaol zo série Throne of Glass od Sarah J. Maas. Chaol je zábavný a veľmi milý, taktiež je silný a má nejaké tie skúsenosti keďže je kapitánom vojska kráľa Adarlanu. Myslím, že by bol na opustenom ostrove užitočný svojou silou, múdrosťou, rozvážnosťou a ešte by som sa ani nenudila lebo k tomu je aj vtipný a priteľský. 



Ako ste na tom vy? :D
Trafila som sa v niektorých prípadoch aj do vašich knižných bojfrendov? :)
Napíšte mi vášho najobľúbenejšieho do komentárov nech mám nejakého nového na hľadáčiku. :D

2 komentáre: