sobota 25. októbra 2014

A COURT OF THORNS AND ROSES alebo nová séria od Sarah J. Maas ?!?

Reakcia po odhalení obálky prvej knihy!


A ako vyzerá tá obálka?!?


Veľmi dobre zvolený fond a k tomu super spracovanie toho názvu! To veľmi chválim! Páči sa mi tá červená farba na obale spolu s celkovým designom, mmm, bude to naozaj epická kniha. Vyzerá tak temne a záhadne a to dievča vyzerá ako ďalšia naozaj silná hlavná postava, čo ako všetci viete milujem!












Ak správne chápem, v knihách pôjde o to, že naša hlavná, 19-ročná hrdinka Feyre je lovkyňa, ktorá v lese zabije vlka a nejaké monštru-podobné stvorenie sa jej za to príde pomstiť. Tak je Feyre zatiahnutá do klamlivého magického sveta o ktorom ľudia vedia iba z legiend a zisťuje, že to monštrum je Tamlin, jeden z nesmrteľných a vražedných víl, ktoré kedysi vládli svetu. Ako sa stále viac a viac ponára do tohto sveta, zisťuje že sa postupne jej postoj k Tamlinovi mení z chladného na ohnivo-vášnivý, čo znie ako dokonalý začiatok epickej Sarinej série! Btw. navyše som sa dopočula, že to je prerozprávanie Krásky a Zviera! Aaaaah, teraz som nadšená ešte viac.





Som zvedavá na ten magický svet, pretože z opisu znie ako ten svet, ktorý je "utajený a vymazaný z myslí ľudí" v jej sérii Throne of Glass. Ale myslím, že tak či tak to bude epické, pretože Sarah definitívne vie ako na správne a super fantasy knihy so silnou hlavnou hrdinkou!

Čiže môj konečný verdikt k tejto knihe znie:



Btw. čo vravíte na ten názov? :333 Podľa mňa je totálne úžasný!! Už len kvôli nemu by som sa nad tou knihou pozastavila!
Btw2. oficiálny výzor obálky vyšiel iba dnes, 24.10 takže tak, bola som úplne nadšená keď som ho zbadala! Sú síce aj lepšie, ale určite nie je tento zlý! Čo poviete vy? Aj vy sa na túto sériu tešíte? 

5 komentárov:

  1. S tým názvom máš pravdu!! Btw, pekný príspevok! :) Dal som aj odber :)
    www.universeofwonderfulbooks.blospot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určite sa na ňu teším, vyzerá to skvelo :)

    www.readingbookswithlove467.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá obáka je úžasná! :3 A ten príbeh vyzerá tiež veľmi dobre a ešte k tomu prerozprávanie Krásky a Zvieraťa :3 Páni moji!!!!

    http://dogmatixx.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne!! Úplne sa na to teším, hlavne kvôli tomu, že to napísala onaaa! :3

      Odstrániť