pondelok 16. marca 2015

Grafické novely a komiksy po ktorých túžim?







Keď som bola malá, vždy som čítavala také tie komiksy, čo boli pridané k časopisom pre deti ako W.i.t.c.h. ale Káčer Donald či ako sa to volalo. Robievali ste to aj vy?
Vždy som bola totálne natešená na tieto komiksy a čítavala som ich do noci.
Teraz som si však uvedomila, že som vlastne nikdy nečítala poriadny komiks alebo grafickú novelu, keďže a) mama mi to nikdy nechcela kúpiť b) pretože sú všetky kvalitné nehorázne drahé c) na Slovensku nie je z čoho moc vyberať.
Tak som si v poslednej dobe tak prehliadala rôzne videá a americké eshopy, že aké komiksy a grafické novely sú obľúbené a vybrala som si rovno niekoľko takých, ktoré neskutočne chcem.

Samozrejme, že k týmto patria rôzne Marvelovky, ale tie asi pozná každý, takže tie sem ani nebudem vypisovať, proste si prosím XMen, Avengers, Iron Man atď. komiksy. :) 
Ale tu sú už tie, ktoré nie sú moc známe na Slovensku a nedajú sa dostať kúpiť (teda väčšina).


1. Anya's Ghost
9615347




2. Amulet
1238684





3. Saga





4. Deadly Class



5. The Undertaking of Lily Chen



5. Maus


Tak, to sú asi všetky, ktoré chcem naozaj neskutočne moc. Zo všetkých som u nás videla Aniinho Ducha v Brlohu po česky a Maus v Panta Rhei. Ale ako som spomínala, sú neskutočne drahé tak musím počkať na narodeniny alebo čo aby tá cena nebola tak odveci.

Počuli ste už o týchto komiksoch? Máte vôbec radi a komiksy a ak áno tak aké sú vaše obľúbené? :)

4 komentáre:

  1. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Do kelu, zle som klikla a omylom som odstránila tvoj komentár.. to sa môže stať naozaj len mne. -.-" Som si ho ani nestihla celý prečítať! Naozaj prepáč. Ak toto náhodou uvidíš, napíš ho znova prípadne? a ja ti odpíšem a sľubujem, že ho už neodstránim náhodou!! :D

      Odstrániť
  2. Počula som len o Sage, ktorú čítala jedna booktuberka, ale nič viac. Vyzerajú zaujímavo a niekedy by som do nich aj chcela nakuknúť, len mi nejde do hlavy, prečo sú také drahé.. hrúbka? vzácnosť? alebo ťažký dopyt? Neviem. Ďakujem za odpoveď :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si nad tým tiež lámem hlavu už dlhší čas...podľa mňa je tá cena taká vysoká kvôli tomu, že je nákladné tlačiť tie ilustrácie (hlavne farebne) a ešte aj lesklý papier býva drahý si myslím...a potom samozrejme ak je nejaký komiks zaradený pod známou "značkou" ako Marvel alebo DC a pod. potom sa tam tiež platí za značku ako pri Apple výrobkoch. Teda aspoň tak si tie ceny vysvetľujem ja. :D

      Odstrániť