pondelok 15. februára 2016

Mesačná chvastačka v strede mesiaca! | Január a Február


Nakoľko som viac ako presvedčená, že do konca februára už nenazbieram ďalšie knihy, rozhodla som sa, že takto v strede mesiaca skombinujem haul kníh, čo som nazbierala za január aj február. Na samotný januárový post som totiž mala príliš málo kníh a neznášam, keď niekto publikuje haul s jednou knihou! Dúfam, že sa vám príspevok bude páčiť.


Ako prvú knihu tu mám Pomalé skúmanie ticha od Patricka Rothfussa, čo je zároveň aj RC výtlačok. Je to malinká kniha plná krásnych citátov a slov, ktoré majú dušu. Taktiež je plná krásnych ilustrácií, na ktoré som sa vždy počas príbehu tešila. Recenziu na ňu nájdete tu.




Ďalej tu mám Iskrivú od Kristin Cashore, čo je posledná kniha v sérii Sedem kráľovstiev. Ako som spomínala na facebookovej stránke, v Tescu mali výpredaje niektorých kníh a ja som tam našla túto za iba 7.99€ !! Len ma mrzí, že Ohnivú už mali vypredanú...




Nasledujúca kniha je tiež RC výtlačok a to j konkrétne Svetlo, ktoré nevidíme od Anthonyho Doerra. Je to historická fikcia z druhej svetovej vojny a aj keď je pomalšia, je zaujímavá.



A ako poslednú knihu vám ukážem An Ember in the Ashes od Sabaa Tahir, čo je vlastne môj oneskorený vianočný darček od kamarátiek. Strašne ma prekvapili, už len tým, že to je pevná väzba! Neviem sa dočkať kedy sa do nej pustím, vyzerá úžasne!




Aké knihy ste nazbierali vy za prvé mesiace tohto roku?
Čítali ste nejakú z týchto kníh?
Alebo máte nejakú na TBR liste? :)

6 komentárov:

  1. Nádherné knihy a krásne fotky. Ohnivú som čítala a z tejto trilógie sa mi páčila najviac. An Ember je absolútna pecka, to sa ti určite bude páčiť :) Na Svetlo sa tiež chystám a Rothfuss je miláčik :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, snažila som sa s mobilom ako to najviac išlo :). Ja niekde musím tú Ohnivú zohnať lebo nechcem Iskrivû začať pred tým ako ju prečítam. Som vážne zvedavá na Ember! A Rothfuss je jasný, úžas ako vždy!! :)

      Odstrániť
  2. Och, the emeber in the ashes je krásna! Tú by som brala aj ja. Určite si ju raz chcem prečítať. Ale momentálne si robím zálusk hlavne na The Orphan Queen a Mirror King - táto séria je moja slabosť. :D len ma to vyjde na 30 € :/ čo je škoda. No kým sa dožijem paperbackov, to už budem mať asi päťdesiat. Škoda, že to toľko posúvajú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Orphan Queen mám tiež na TBR liste! :) To som ani nevedela že paperbacky ešte nie sú!! :O To je nefér voči nám, menej bohatým. :D

      Odstrániť
  3. An Amber in the ashes ma nikdy moc nelákalo, ale toto vydanie je dokonalé! :3 To by som mala rada doma :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Tak skús kuknúť Pantu, tam to mali tušim a ak bude dobra cena tak si dopraj! Skorý darček k narodeninám od teba. :D

      Odstrániť