sobota 2. januára 2016

Čo som si našla pod vianočným stromčekom? | 2015

Ahojte! Možno trochu oneskorene, ale aj ja vám prinášam takýto príspevok, ktorý je môj osobný favorit, pretože ma vždy strašne zaujíma čo kto dostal za darčeky.
Tento rok som nemala toľko darčekov, pretože som si nič také nepriala a úprimne, nič nepotrebujem. Priala som si iba jedinú vec a tá bola zároveň aj mojím veľkým darčekom. :)
Za všetky darčeky som ale nesmierne vďačná.


Samozrejme, čo sú to za darčeky, ak medzi nimi nie je kozmetika. Ja som konkrétne dostala micelárnu vodu od Garnier, deodorant (stará klasika), ceruzku na obočie a na oči a novú maskaru od značky Manhattan.



Ďalej som si pod stromčekom našla samozrejme aj nejaké tie knihy. Tento rok boli pod stromčekom iba dve, pretože asi 4 ďalšie mi mamina kúpila na Bibliotéke a rovno som si ich aj nechala. Čiže tento rok ma zabalené čakali: Six of Crows (Leigh Bardugo) a End of Days (Susan Ee). Obidve som dostala od mojej sestry. :)




Ďalej nás čakalo nejaké to povianočné nakupovanie a našla som zopár veľmi pekných kúskov za nehorázne nízke ceny, čomu som vážne rada. Našla som tri rôzne svetre a im podobné veci a jedno tričko, ktoré je asi myslené na každodenné nosenie, ale ja ho budem nosiť ako pyžamo. Ešte som dostala dve košele, ale tie sú v práčke, čiže som ich nemala ako odfotiť.







Od kamarátok som dostala zápisník, malú peňaženku, ktorú som nesmierne potrebovala, náhrdelník s holubicou a sprchový gél, ktorý však na fotke nie je. 




A nakoniec, môj hlavný darček tento rok boli hodinky. Nepriala som si žiadne nekvalitné, dá sa povedať aj jednorázové hodinky za 5€ od nejakého číňana, alebo z obchodu, ktorý sa tvári normálnne ale v skutočnosti predáva šroty. Preto som sa po dlhom prezeraní rozhodla pre hodinky od Daniel Wellington, pretože ako jediná značka vyrába kvalitnejšie, ale stále cenovo prijateľné, elegantné a jemné hodinky. Nikdy sa mi nepáčili tie hodinky so zlatými/striebornými prackami, čo sú také masívne (napr. tie od MK). Vždy som sa nakláňala k jednoduchým a jemným a tieto ma veľmi zaujali. Moje sú konkrétne DW Classic Bristol Lady 34mm v striebornom prevedení, lebo rose gold mi príde škaredá (aj keď to vyzerá tak, že každá baba ju miluje).


Boli takto krásne zabalené v koženej krabičke, do ktorej si ich väčšinou stále na noc ukladám. Kúpili sme ich v Moloku, ak by to niekoho náhodou zaujímalo, ale dajú sa aj cez internet. Ale samozrejme, odporúčam sa na ne najskôr pozrieť naživo v nejakej predajni, lebo ja som si chcela objednať úplne iný model a v predajni som zistila, že by sa mi vôbec nepáčili a bola by to osudová chyba.


A takto asi vyzerajú. Sú naozaj krásne a som rada, že som sa nakoniec rozhodla pre tento model. :)



Tak čo? Aký bol váš Ježiško?
Našli ste si pod stromčekom to, čo ste si priali? :)
Čakáte kým sa výpredaje trochu upokoja?

6 komentárov:

  1. Pekné darčeky.Ja som si našla pod stromčekom iba knihy,napríklad Ilustrovaného Harryho Pottera,Cinder a eše nejake kníhy a omalovánky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. :)
      Ja som zasa mojej sestre dala ilustrovaného Harryho a Cinder je úplne úžasná! :)

      Odstrániť
  2. End of Days! Potom daj vedieť, aké to bolo. Ja mám doma prvé dva diely, ale po jeden po slovensky a druhý po česky. Čakala som, že vyjde aj trojka, ale zatiaľ som sa nedočkala, takže tiež si to možno raz prečítam v angličtine. Je to fajn séria.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej ja mám tiež jednotku po slovensky ale dvojku po anglicky. Chcem sa do End of Days konečne pustiť ale najskôr si musím prečítať nejakú rekapituláciu prvých dvoch kníh lebo mám pocit, že som toho veľa zabudla. :D Ale aj ja tú sériu mám rada. Dosť rada. :D

      Odstrániť
    2. Ja som si myslela aj pred čítaním dvojky, že som toho z jednotky veľa zabudla, ale keď som sa do toho pustila, všetko sa mi vrátilo... obzvlášť tie nechutné scény, na tie sa zabudnúť nedá :D

      Odstrániť
    3. Haha, to je pravda, nikdy nezabudnem na tú scénu keď Penryn zistila, čo sa to na konci prvej knihy v tej kope tiel hýbe! :D Nemohla som spať pár dní! Ale aj tak tú sériu milujem. :3

      Odstrániť