sobota 13. júna 2015

TOP 5: Nadchádzajúce filmy na ktoré sa ultra teším!

Tento rok je tak isto ako ten predchádzajúci plný mnohých dobrých filmov, ktoré sa hádam dostanú aj do našich kín!
Rezistencia, Pitch Perfect 2, Age of Ultron, 50SoG sú už za nami ale netreba zúfať, lebo je pred nami ešte niekoľko desiatok premiér filmov rôznych žánrov v ktorých si určite každý nájde nejakého favorita.
Ja som si konkrétne našla 5 filmov, ktoré ma najviac zaujímajú a na ktoré sa neviem dočkať!!
Ktoré to vlastne sú? :)



1. Paper Towns
24.7.2015

TRAILER 1: tu

TRAILER 2: tu

V poradí druhá sfilmovaná greenovka. Po tom, čo som samotnej knihe dala druhú šancu si ma naozaj získala a preto sa na film neviem dočkať! Obsadenie hercov sa mi veľmi pozdáva a z trailerov viem posúdiť, že film sa mi aj na samotnom plátne bude jednoznačne páčiť!






2. Me and Earl and the Dying Girl

12.6.2015

TRAILER: tu

Čo zatiaľ viem je to, že u nás sa tento neskutočne lákavý film premietať nebude. Vďaka teda...
Ako Paper Towns, tento film je rovnako založený na knižnej predlohe o ktorej sa síce až toľko nehovorí, ale keď sa hovorí tak sú to iba samé chvály. Z traileru ma film zaujal okamžite a po knihe pokukujem už hodnú dobu (avšak nie je u nás nikde dostupná...), tak som zvedavá ako to nakoniec dopadne, asi si film pozriem niekedy o pár mesiacov online..






3. THG: Mockingjay Part 2

20.11.2015

TRAILER: tu!

Potrebuje toto vôbec vysvetlenie? Veľkolepé finále asi najúspešnejších filmov posledných rokov. Kto by si to dal ujsť? Iba blázon.
Neviem sa dočkať, z tohto teaseru, ktorý je myslím že dostatočne dlhý aj na to aby bol samotným trailerom, to vyzerá nádejne! Dokonca je tam aj tá čierna tekutá hmota, ktorá sa rozleje po meste keď sú na finálnej "misii". Normálne som nad tým počas čítania rozmýšľala, že či to tam dajú alebo nie! A ono to tam je, čo ma robí nečakane šťastnou! :D






4. The Scorch Trials

18.9.2015

TRAILER: tu.

V trailery toho síce ešte moc neodhalili, teda aspoň nie to, čo bolo v knihe!?! Ale ja verím, že to nebude sklamaním nás milovníkov kníh nato ešte tejto série!

Roses are red, violets are blue,
It's called the Scorch Trials,
Not Maze Runner 2.






5. STAR WARS episode VII.: The Force Awakens

16.12.2015

TRAILER 1: tu :)
TRAILER 2: tu

Ešte mi síce treba dobehnúť dve star warsky, ale to nevadí, aj tak som neskutočne nadšená a neviem sa dočkať!










Tak čo? Na aké filmy sa tešíte vy?
Stretneme sa na nejakom v kine?
Ktoré sú ešte vaše must-watch filmy? :))

2 komentáre:

  1. V prvých štyroch sa totálne zhodneme! :D Paper towns na to sa hádam teší každý nadšenec Greena, Me and Earl and the Dying girl akurát čítam a zatiaľ sa mi mega páči, takže na film sa teším ešte viac :3 Mockingjay to ani komentovať nemusím a The Scorch Trials je na tom podobne.... :D Tento rok ohľadom filmov je mega úspešný :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, minulý rok som si myslela, že je asi najlepším rokom čo sa filmových adaptácií týka, ale dovolím si tvrdiť, že tento je na tom omnoho lepšie! :D Už len našetriť toľké peniaze. :D

      Odstrániť