pondelok 20. októbra 2014

Wislist Monday #5



Ahojte :)
Po hektickom dni som konečne doma a môžem vám ukázať znova dve knihy, ktoré túžim prečítať.
Tak, idem rovno na to.:)

Oh, a PS: ďakujem všetkým čo mi niekedy prispeli komentárom pod postami, vždy ma to veľmi poteší, že je nejaká odozva na príspevky. :))




1. SHATTER ME od Tahereh Mafi

Táto séria je už aj preložená do slovenčiny pod názvom tuším "Som Roztrieštená" ale a) má to neskutočne odporné a hnusné obálky, proste fuj! a za b) chcem čítať originál a preto som to stále neprečítala. Je to séria o dievčati menom Juliette, ktorej dotyk je smrteľný, Kvôli tomu ju zavreli do väzenia. Vo svete sa všetko rúca a vysvitne, že Juliette by mohla byť jedinou záchranou a tak sa musí rozhodnúť či sa stane zbraňou alebo bojovníčkou.
Znie to viac než lákavo a mnoho ľudí túto sériu ospevuje, preto sa neviem dočkať keď ju konečne prečítam! Plus obálky sú tak nádherné až to bolí!!!
GR











2. Sabriel od Garth Nix

Sabriel je prvá kniha vo fantasy sérii Abhorsen. Anotácia je naozaj na nič, pretože nám o príbehu fakt moc nepovedala, ale z toho, čo som počula znie séria veľmi dobre. Všetci ju iba ospevujú a dokonca som knihu videla v Martinuse už aj po slovensky, takže ju určite čeknite. Z toho, čo z recenzií počujem, by tam mala byť zakomponovaná nejaká čarovná moc, ktorá funguje cez zvončeky/rolničky, čo znie veľmi zaujímavo.
GR












Tak čo? Počuli ste už o týchto knihách alebo ani nie? :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára